November 2012
haii assalammualaikum..

ok kalo korg penh bc entry miszrockers yang pasl chatbox tu..INI LA KISHNYER,,miszrockers penh ckp kan yang chat box miszrockers ilg..pstu kne wat baru..n then miszrockers dah wat baru..JENG JENG JENG n bile pk2 blik..mcm ne kalo chat box ilang lagi..mcm ne..msti sume orang yang penah tgur kite kat situ ilang lagi sekali..dan kne wat baru..die ade expired ke..plezzz help me..nak tau gak..tkut die ilg blikk...ermmmm...mcm ne nak bg die kekal..kekal selmanyerr...huhuhu...k baii..


haii assalammualaikum..

dialah lelaki..ye seorang lelaki yang

ditunggu oleh ramai wanita..
ditunggu oleh wanita untuk dijadikan isteri..
ditunggu oleh wanita untuk membimbing mereka ke jalan yang benar..
ditunggu oleh wanita untuk dijaga dengan baik..
ditunggu oleh wanita untuk disayangi...
ditunggu uoleh wanita untuk berkongsi suka dan duka..
dan bukannya untuk dikasari....

lelaki yang penyayang akn menyayangi isterinya..
lelaki yang penyayang akan membantu isterinya..
lelaki yang penyayang akan melindungi isterinya
lelaki yang penyayang akan membawa isterinya ke jalan yang diredhai..

dia laahh lelaki...


haii assalammualaikum..

dah malam dah..semua orang dah tdo..tapi miszrockers tau kengkawan blogger x tdo lag kan..hehee..same with me la..sje nk wat entry mlm2 ni..mate besr lagi kan..mcm burung hantu ni..ok..bru bebrpa hari miszrockers jual tudung..alhamdulillah..mndapat smbutan..tudung bawal yang menjadi trend terkini...mempunyai pelbagai pattern...so korang jomla singgah ke DIAF ANGGUN..mana tau berkenan..nak blikan tuk diri sendiri (untuk permpuan) atau untk mak, adik atau awek...kaann..miszrockers bru berjinak-jinak dalam perniagaan..so support me ok..=)..jgn risau..harga berpatutan..hehe..

koleksi DIAF ANGGUN


BAWAL TONE BATIK RM45 DAN BAWAL SULAM MESIN RM55

BAWAL PELANGI BATU  RM 50 DAN BAWAL PELANGI SULAM TANGAN  RM57
k thnk you..akn ade koleksi terbaru
haii assalammualaikumm..
giler betul malam ni...nak wat entry bnyk2..hahahhaa..dah lama x on blog..hambik kau klo dh on (padahal bru 2 hari..jakun tul)..kan best kalo kat umh miszrockers de kolam..oopss yang tertutpla..kang kolam terbuka..hbis semua orang serbu umah miszrockers yang sememngnyer x besr ni...rumah kampung..kayu je..so dalam mimpi jela nak idamkan kolam mcm ni..hahaha..kolam2 ni unik..mmg menrik perhatian...berbgai-bagai bentuk..hehee..
mesti korang tgh bygkan kan..kolamnyer mcm ne..hehehee..(bebl je..tunjukkan gmbr kolam tu pat)..saboo..


ni la die kolam tu..ade kolam hati..kolam piano..kolam gitar dan kolam tapak kaki..hahahhaa..miszrockers cop kolam gitar..lallaaaalla.. plez choose..hehe..
haii assalammualaikum..
ce korang baca ni..


hahahhaa..terkono den...miszrockers ni mmg bnyk cakap...lagi2 kalo dapat kwn yang segila-gila manusia..mulut miszrockers mmg becok tapi dengn kawn yang dh kenl dan rapat..tp klo kwn bru kenl kurg sikit..org ckp kne cover..hahhahaha...tp klo die pun ok..kite lg2 la suke berckp..kadg2 merpu2 berckp..yang penting dpt wat org hepy pun ok kann..tapi org ckp biler terlalu gembira nnt sedih..huhuhu..ye mmg..setiap org ade mslh..begitu jugk miszrockers..dan miszrockers lebh suke pendam..x tau npe..mayb kalo bgtau kat org..pndgn org tu akn wat lg stress..haishh..dan lebih suke berdiam bile de maslh..x pun dgr lagu kuat2..lg syok tidorr...hahaa...ape pun tu cr kite..aslkn ia tak memudharatkan xpela...sebenrnyer lg bgus berkongsi..tapi berkongsi degn org yang betul2 memahmi kita..hehee..ok..jgn gelk kuat2 nnt nangis..hehee

k bai
haii assalammualaikum

lama dah x on blog ni..buzy bebnor..(padahal duk umah je)...banyak kje kat umah ni..banyak bnde nak kene pikir...nasb bek xde sawang bnyak sgt blog ni..hehee..kalo x mmg tutp la...hahaaa..haii korang2 sume..msti dah bnyk korg cerita kat blog ni kan..miszrockers ketinggalan..ok xpe2..akn ku terjah..hehehe..suka laynzz citer korang semua..

oo yeaaa..sekarang ni trend tudung bawal digemari semua orang..mcm2 corak dan design dah de..korang nak mcm ne..ckp je..berlambak ade..miszrockers pun suka tudung bawal..sebb senang dan mudah dipakai..disebabkan gemar dengan tudung bawal..miszrockers ade menjual tudung bawal...sesiapa yang berkenan boleh la berkunjung ke DIAF ANGGUN..pelbagai tudung bawal yang menarik dengan harga yang berpatutan..jenis tudung bawal yang ada buat masa ini...




sila visit PAGE INI  tuk lihat

boleh tengok  DI SINI


ok..kalo ade yang berkenan leh order kat page tu..
haii assalammualaikum...

jom kite tukar..

" Dengar sini, jgn bagitau isteri, girlfriend, adik, kakak, ibu mertua tentang laman web zalora.com.my...Tau tak, portal online shopping utk baju & kasut yg besar gila tu? Kasut, baju, beg...Beratus jenama, beribu gaya...Dan yg paling gila lagi, penghantaran & pemulangan ke seluruh negara adalah percuma!!! *bunyi loceng rumah* Haaaaahhh!! AHHHHHHHHHHHHHH!!!" ..sedutan iklan zalora..


selepas ditukar...


" Dengar sini..SILA beritahu isteri , girlfriend , adik , kakak , ibu mertua dan lain2 tentang CARA TUTUP AURAT yg BETUL . Tau tak, apa yg perlu dititiberatkan pasal aurat tu ? Kepala , lengan , baju dan kaki. Beratus kelebihan , beribu ganjaran. Dan yg paling gila lagi , pahala yg diberi sebab tutup aurat adalah Percume." ..iklan zalora versi islamik...

hehee..ok x kengkawan..=)



haii assalammualaikumm..

xde ape nk tulis ni...pikiran tengah kosong...
just p blogwalking..membaca isu2 semasa...
suka bc pasl entry si Qhaiff, anak abang Ben..hehehe..
dan suka tengok blog yang lawa...hehee.. ok..sy nak terjah blog awak2 semua..






hai assalammualaikum..
tengah bodek blog..ternampak contest ni..yippii...
ape lagi..join la jom..senang dan ringkas..tengok tajuk pun mcm best..kenangan bersama family..firstly letak banner ni..ni banner tuan tanah yang wat contest ni..nak join korang tekan TEKAN SINI DAN TEKAN SINI 


die suh bubuh gambar u all dengan parent...so this is my picture with my lovely famlily...=)...gambar ni diambil masa birthday my mum dengan cucunyer Nasrul..miszrockers yang peluk mak..ayah yang pakai bju merah..my dad memg sush nak pndg kmera..hehehe..belakng adelah abg saya dan adik saya..belah kanan kak ipar dan bawah kak kandung saya..yang lain ank-ank buah saya..=)


slogan : saya sayang ibu bapa saya kerana mereka telah menjaga saya dengan baik sehingga saya berjaya ke menara gading, bekerja kuat demi memberi keselesaan kepada anak-anaknyer..


JOM PAKAT TEKAN SINI..ADE CONTEST TERBARU..
haii assalammualaikum..

" Mula2 saya kisar ramuan herba organik, dan tambah sedikit perahan jus lemon...Dengan Suhu sederhana...(sambil pandang keatas) saya masukkan kacang buncis yg dikukus sempurna...Ayam pula dimasak dengan kombinasi teknik kukus, gril, panggang, kukus, gril, panggang, kukus..daann..  chef pun mkn dengan sedapnyerr..oopss..saya tu bukan miszrockers tau..tapi Chef Michael Elfwing..hehee..dan inilah cerita kesukaan miszrockers..setiap hari kecuali hari jumaat jam 9-10 malam..dialog tu semua org leh hafal sebb hari2 kuar..panasonic cooking magic..program yang mencari mereka yang berbakat dalam masakan..


miszrockers layanz citer ni mase Masterchef Selebriti n then sekarang Masterchef Malaysia yang kedua sebb mse musim pertama miszrockers dok study UUM so jarang tengok tv..miszrockers suke tengok diaorng msak sebb miszrockers suka makan hahaha..so perut akn berkeroncong bila tgk maskn diaorng...musim kedua ni yang terserlah Che Lah..hahaa..ok xnk ckp bnyk..korang p la tengok citer ni ok..peacceee...k bai..


P/S ; JOM TEKAN SINI
haii assalammualaikum..

korang mesti tau kan..setiap universiti ade hostel masing yang dikhaskn untuk student permpuan dan lelaki..setiap universiti mempunyai ramai student..so kne bnyak hostel la nk kne wat..hehee..dan setiap hostel mempunyai blok2..macam universiti miszrockers UUM, tempat penginapan miszrockers dipanggil Kolej Petronas..blok A dan B utuk peljar lelaki...dan blok C-H untuk pelajar permpuan....

mse dftr msuk UUM miszrockers duk blok C..smpai la sem 3..blik RA tu..what is RA?? RA ialah resident assistan..orang yang bertanggungjawab jaga blok..so sem 4 miszrockers pindh blok D sebab RA dah bertukar...smpaila habis sem di blok D...miszrockers pemalu sbnrnyer..pemalu tahap cipan..hahaa..so jrg bergaul kecuali dengan jue..my friends yang sme kos..dan lama2 sy mula bergaul dgn budk2 junior yang bru msuk...dan kami semua menjadi rapat..diaorngla yang banyak mambentu miszrockers time nk konvo..hehehe..thnks yoo..nak kenl spe junior miszrockers..check de out..

taraaaaa...inilah junior miszrockers...ooppss yang belah kiri hujung tu sme batch ngn miszrockers..hehee..introduce my junior..dua dari kiri..hibriyah..zulfa..baini dan maream...ade lagi sebnrnyer junior yang lain..hehee..tp diaorng ni spesel sikit...haahha...oopsss..ade nmpk pink erk..hahaa..almk..ladies blue dh tukr jadi ladies pink..wrna yang kite x suke konon..tapi pakai gak...hahaha..nmpk cun la plk kan..bukn x suke 100% wrne pink..kaann..hehhee..ok2..

yang bju boru pakai bju bola tu maream..yeee dialah tempat aq meluahkan perasaaan...tapi bukan mcm mengadu..aq meluahkan perasaan aku dengan lawan2 kata ngn die atau main blash2 dengan die..hahaa..die ni msuk taekwando tau..tapi tgk sme je tkut2 gak..hahaha...miszrockers yang x msuk taekwando pun leh lwan die..nsb ank orang..die ni orang perak..kjenyer suke tgk fb dan tido lambat..haaa..so bngun pun lambatla..hahaa...jht miszrockers bocor rahsia..

ok yang tengah tu baini...almk die tutp mate..die malu sebnrnyer..x pun flash kamera terang sgt..errr..hahaha..die orang kedah so klo hari minggu die blikla..die la yg pling blik awl..hahaha...die msuk ko-k mask2..so klo die msk die akn bwk blik bilik sikit..nyum2..manyak sedp...dan yang bju merh tu hibriyah..yes die periang..suke tolong orang dan seorang yang bertanggungjawab...surh je ape2 die akn tolg selagi boleh..hehehe..die la RA baru...garang jugk orangnyer..hahhaa..sopan pun ade..auuwww..hheee..single lagi..hehee..

yang depan sekali..tu la zulfa..orang kelantan...kalo dh berckp xleh bernti..hahaa..ape ade kat ats tu erk...hehee..

gambar ni sume diambil mse seblum kami semua konvo..hehhee..so kuarla dengan junior kami...weee..bergambr sakan..hhehe..yang baju biru tu la jue..tuk adik2 junior..study hard and smart...ok..






nak join contest...jom pakat  ramai2... TEKAN SINI
hai assalammuaalikum..
rasa dah lama x join contest..tbe2 tadi ternampak contest dekat blog BinGkisAN HaTi
mula terase nak join..so terhasil la entry ni..hehee..



ok kalo korang nak join pun boleh..klik kat gmbar di atas ni..jom sme2 join contest..mari kita mengeratkan silaturrahim antara blogger...
contest bermula selama sebulan iaitu dari 17 November - 17 Disember 2012

peace yoo..hehhee..
haii assalammuaalikum..

percutian miszrockers ke pahang part 2..hehee...part 1 meh tgk cni bercuti-di-kuantan....seawal 6.30 kitaorng bangun untuk solat subuh..jam 7.30 pagi kitaorng gerak ke Bukit Gambang..xdela lama sgt..excited nak p main2 air..hahaha..biasalah spe x suke p main air..sesampai di sana..bli tiket n then masukk...lalallalla..ok mls nak citer..lynz mbr jele..


yaaa..tu dia bukti aq p water pak bukit gambang..asl aq mcm nak terkencing je gayanyer..hahahaa..xdela..posing nak cept..almklumla..x sbr nak masuk main air..hahaa



dhabitah dengan pijah..betul2kan apa yang patut..hahaa..xdela tolg dhabit apkai sock hand..yela water park mn de bumbung..so tkut hitam..so pkai la sock hand..kang x pakai berbelang tangan...lain la kalo org putih..diaorg mmg suka panas..hehee..dia berjemur bwh terik matahri pun xpe..klo kita jemur..hbisla..blik mak pun leh pengsan tgk kita..ahhaha..


yeaahhh..budk kne bngun awl pagi..tgk muka pun mcm bru bngun tdo....hahahhaha..tapi happy..nk p mndi manda..


ok dh de direction..jangan x reti bc..ala kalo sest pun sest kat situ gak..hhahaa..xkn ilg kot..lallalala..


menuju ke pelampung....yeaahh mndi pakai pelmpung mmg best..klo yang mls nak berenang la..mcm miszrockers jarg pakai pelmpung..rasa mcm x puas berenang..nak berndam..tapi kalo main gelongsor air ke..ape2 permainan..kne la paki pelampung..nak kne mrh ngn guard..hang ingt hang superman..hahaa

oopss..lupe..time mndi dan main permainan kat dlam waterpark kitaorg x amik gmbr..sebb kami bertiga ank mandi..kalo amik gmbr kne naik ats..so jeles tgk kwn2 lain mandi..hahahhaa..sebb kitaorng nak main sme2..hehe..biasalah p tiga orang je..xpo..lain kali leh p lagi..ramai2..mse tu leh amik gmbr bnyk2..hehee...


dan lastly..dah nak blik kitaorng mkn aiskrimmm..nyum2..eh tu ezy erk..hahaa..die praktikal kat cni...dpt free aiskrim..weeeii sedpp..
k bai
haii assalammualaikum..

sedapnya si techik ni tdo..sape si techik erk..spe lg my niece lor..zehra safiyyah ( meh tengok muka die )..lena dia tdo kat bilik aq..mak die cmpak die kat bilik miszrockers sebb abg ngn kakk die tgh demam..so banyak la perangainyer..so bile akknyer terjg die pun akn turut terjaga..so jalan penyelesaiannyer die tido bilik aq..yela makciknyer rjin jaga die..sanggup bngun pagi2 kalo die terjaga..hahaha..ade penh jumpe mkcik mcm miszrockers..hohoho..ok biarkan die tido..

oo..tadi tengah layan drama kat tv3..tajuk citer REBAH TAUBAT..mengisahkan seorang suami bernama Halim ditinggalkan isterinya Watie lakonan Nabilah huda..Halim lah yang menjaga anak mereka Aina sehinggalah pada suatu hari si Watie pulang ke rumah..punca Watie meninggalkan rumah disebabkan dia tidak mahu terus hidup dalam keadaan miskin..dan akhirnya die telah mendapat balasan yang diberikan Allah..

daripada cerita ini kita dapat pengajaran bahawa miskin atau kaya adalah sesuatu kehidupan yang beza..namun jika gunakan secara betul..kita akan dapat manfaatnya suatu hari..Jika Allah dah jodohkan kamu dengan lelaki miskin..kamu sebagai pasangan seharusnya sentiasa support pasangan kamu untuk terus berjaya (cayok2)..hehe..sentiasa disampingnyer ketika susah atau membantunyer bagi mengubah hidup kamu..walaupun miskin namun kehidupan sentiasa bahagia kalo pikir positif..mksud pikir positif ialah menganggap miskin itu tidak membebankan..lagi2 kalo dapat suami atau isteri yang saling sayang menyayang..

manakala kalau jodoh kite dengan yang kaya..seboleh-bolehnyer kita bersyukur dan tidak tamak mahupun bongkak..Allah sentiasa menguji hamba-hambanya..bila senang janganla lupa yang susah..sentiasa tolong menolong antara satu sama lain..jangan ingt banyak duit  korangla berkuasa..ingat ade yang lebih kuasa iaitu Allah s.w.t.


haii assalammualaikum...

tengah baca suratkhabar...x sudah2 kes ni..haisshhh..semalam tengok wanita hari ini pun pasl kes ni...bile terjadi sekali..akan terjadi lagi..dan lagi...ingt ape..suka2 ke wat bnde tu..macm mainan ke ape..nk kata xde otak..xkn orang tu leh hidup plak..mayb otak die terletk tmpat lain kot..mase buat x ingt tkut ke ape..dh terjadi bru pk malu..pastu xnk tggungjwb..eeeee..geram2..

korang msti tau kan ape yg miszrockers bebelkan...ape lagi kes buang bayi la..apela diaorng pk mse nak buang ank yang tidak berdosa tu..adakah semata-mata pk malu..tolonglaaa..ade tu main cmpak2 sekrang..ingt ank patung ape nak main cmpak2..tu bnde hidup la..come on la..

tu kalo kes dah bersalin..kalo yng masih baru..diaorang akan gugurkan kandungan tu..
diaorng akn p klinik2 yang membuat pengguguran ni..sanggup korang buat bnde ni sume..
diaorang sanggup sakit dari wat sesuatu yang membawa kebaikan..walupun ank tu bukan kehendak mereka...yg doktor2 buat bnde ni pun sme bodoh..haaa amik kau..kan dah kuar perkataan tu..(marah sgt ni)..kan bagus kalo semua doktor jadi macam DOKTOR ARTA...sape DOKTOR ARTA??..tu doktor hanya lakonan..hohoho..DOKTOR ARTA lakonan yang dibawa oleh pelakon Azlee Senario dalam filem Ngangkung..kalo semua doktor mcm tu..dapat mengelakkan penggugran bayi...

dan kalo miszrockers adelah HULK..miszrockers bukan bertukar hijau..tapi biru..hahaha..sebab miszrockers suke biru..miszrockers akan membanting diaorng yang melakukan kesalahan ini macam dalam citer Avenger..haha mcm ni...


yeahh amik korang....yeahh raskan..nah..nah..dush..dush...hahahha..baru ko tau mcm na bayi yang korang buang rasa...eeeeeeeeeeeeeeee..............(bertukar)..

tapi sapela miszrockers nak menghukum diaorng....negara kita ade undang-undang..so biar mereka yang tentukan..tu baru hukuman dunia..blum hukuman akhirat..so pikir-pikirkan la erk... sempena masuk thun baru ni marilah kita sme2 tingkatkan iman kita..berubah ke arah kebaikan...kita perbaiki mn yang salah.


tengok gambar pun dah seram..apalgi buat..subhanallah..sedarlah wahai manusia...k bai..=(
haii assalammualaikum..

testing..testing..
Satu muharram detik permulaan..
Perkiraan tahun islam hijrah..
Perpindahan Nabi dan umat Islam..
Dari kota Mekah ke kota Madinah..

Atas Keyakinan dan Iman Yang Teguh
Kaum Muhajirin dan Ansar Bersatu
Rela Berkorban Harta dan Nyawa
Demi Menegakkan Islam Tercinta

Hijrah Itu Pengorbanan
Hijrah Itu Perjuangan
Hijrah Itu Persaudaraan
Hijrah Membentuk Perpaduan

mari nyanyi ramai2..hehee..oopss lagu ni miszrockers ingat lagi..sebb dulu sekolah agama miszrockers masuk nasyid dan nyanyi lagu ni..smpai la ni miszrockers ingt lagi lagu ni..lagu ni mengisahkan perpindahan Nabi dan umat Islam ke Madinah..kaum Ansar menyambut kedatangan kaum Muhajirin dengan baik. Begitu besrnya pengorbanan bagi menegakkan Islam...

esok adalah Awal muharram 1434H bagi kalendar Islam dan arini berakhirnya bulan Zulhijjah..jadi miszrockers nak kongsi2la dekat cni..marilah kita membaca DOA AKHIR TAHUN dan DOA AWAL TAHUN...

DOA AKHIR TAHUN
Dibaca 3 kali pada akhir waktu Asar atau sebelum masuk waktu Maghrib pada akhir bulan Zulhijjah..bacaan ini ada di buku yasin

SESIAPA YANG MEMBACA DOA INI SYAITAN BERKATA  “Kesusahan bagiku dan sia-sia lah pekerjaanku menggoda anak Adam pada setahun ini dan Allah binasakan aku satu saat jua. Dengan sebab membaca doa ini, Allah ampunkan dosanya setahun”




DOA AWAL TAHUN
Dibaca 3 kali selepas maghrib pada malam satu Muharram

 SESIAPA YANG MEMBACA SYAITAN BERKATA “Telah amanlah anak Adam ini daripada godaan pada tahun ini kerana Allah telah mewakilkan dua Malaikat memeliharanya daripada fitnah Syaitan”.


k bai..
haiii assalammualaikum..
alhaii sejuknyer den kat cni..dah mcm kat oversea..hahaha (padahal dlm blik je)..ujan dh trun..sodap tidoo haishh..tapi seblum tdo nk ngomel dulu..hahaawah sok selasa..so ape mknanyer..hari deepavali ataupun hari Thaipusam..malam ni dgr mercun dum dam tum...hhahaa..x kish pun..korang nak main bnyk mn..biasalh setiap perayaan ade mercun..pe nk kish..lagi advance kite de meriam buluh..hahha
oo sebenrnyer miszrockers suke tgk satu iklan ni sempena Hari Deepavali..meh cni nengok..hahaa..



hahhaha..comel je si gopal nyanyi disebbkan makn biskut yaya,,hebat biskut yaya tu.."sedap" sgt smpai si gopal jd cenggitu..hahahaa..terbaikkk la tok abah...SELAMAT HARI DEEPAVALI dari boboboy...k nite
haii assalammualaikum..

semalam adlah hari bermakna wat my mum ngn cucunyer..
ini adalah kerana harijadi mereka..hahaa..semlam 7hb bersamaan hari rabu..
nak nyanyi sikitla...hehe
Allah selamatkan emak..
Allah selamatkan emak..
Allah selamtkan emak saya..
Allah selamatkan emakk..

eh lupe..tuk ank saudara saya..si cute nasrul..makcik ucapkan
hept birhtdy to u...haha tu jele

emak..semoga Allah sentiasa beri kesihatan kepada emak..semoga emak panjang umur..semoga emak murah reziki..semoga emak mendapat apa yang emak impikan..saya mintak maaf sekiranya saya ada buat salah..saya mmg ank yang degil..tapi degil2 sy..sywat terbaik untuk hepikan mak...selamat hari lahir mak..

kepada nasrul..makcik doakn semoga kamu jadi budak yang bijak..dengar cakap..hehe..smoga jadi ank yang soleh..mampu bahgiakn ibu abah..smoga sihat selalu..smoga pjg umur..weee


thnks mum..membesrkan ankmu smpai die berjaya dalam pelajrn..insyallah..sy akn berjy one day..trime ksh jg ankmu yang degil ni smpai die mnjd ank yang berguna

we all love u..muaaahhh

haii asaalammualaikum..

malam ni sejuk sangat sebb dah bebrp hari hujan..musim hujan sekrang..so u all2 berjaga2
sesetgh tempt dh banjir..tapi alhamdullilah..dekt umh miszrockers x bnjir sebb parit dh dikorek..kalo x dulu..haishh..umh miszrockers dh ditenggelami air...dulu syokla..kecik2 main air..x kish punca air tu dr mn..yang penting jiblon..haha..tau ape tu jiblon (bahasa org jawa)..mksdnyer lompat msuk dlm air dn berng..yuhuuuu..(kecik2 x tau air tu dtg dr tempt najis ke..ape ke..hahaa)dh besr mula la merungut klo air dh msuk umah..hasihh..(sebb mls nak bsuh..lalalalal)..

eh sebnrnyer nak citer pasl keksh gelp miszrockers ni..huhuhu..korg hengat miszrockers xde keksh gelp..ado tua tp x gelp..cerh sikit..hahaaa..dan yang paling penting..die sgtt cute..kalah jejaka mafiaa...wihuuu...keksih gelap sy sgtla degil2222 yang amat..(mak iah bnyk'a degil)...dan xnk dengar kata..dengar kata apabila kita nak bg die upah..(pergh makan duit org tul..hoho)...nak wat mcm ne..diela peneman hidup..eh bukan..peneman p mana2..p kedai..p jalan2..haha..tapi die sgt hensem..auww..trase klo de permpuan lain dekt trase jeles..hahahaa...(gile la aku ni)..kaki die sgt kuat...klo tendg bolaa..nuuuu..jauh..bola keranjang yg wrne oren tu pun die leh tndg jauh smpai terbalik pagar..hahaa..(kuat x kuat)...tp jgn men2..die penemn gusti miszrockers..hahahahaha...k la korg..nk tgk spe keksh gelp shaye..huhhu..so cuteee...

ha korng nengok..muka pun x bleh blah..rase nk hempuk je..hahaha..

my skandel..weee
kekasih sy tgh menunggu keksih lain..oooohh tidakkkkk

kami mkan aiskrim sme..weee

peace jgn x peace

k bai...nak kne cr keksh gelp lain ni..huhu
haii assalammualaikum...
Who NeeD PHOTOGRAPHER???
if you need a photographer for you event..wedding or anything else..
plez visit and like this page kerex.photography
also another one is Kerex-Studio (this is new page for customer picture)
also his facebook kerex.sniper....

some picture that he took..


HDR Train

Black And White 
Pemandangan

Pemandangan

Burung


haiii assalammualaikum...
semat malm korang sume..miszrockers nak update stu entry..pastu tdo..ahhaa
ok you all..klo nak berborak leh borak kat chat box miszrockers...
baru je wat td...seng sikit de chat box..leh tau spe yg kunjung..huhuhu..


seblum ni miszrockers de wat..pastu dh berabad x buka disebbkan mase tu broadband a.k.a berukband xde..so xdpt nak berblogging..n then pas dh leh berblog..tgk2 chat box dh expired..ni kisaHnyEr...
x tau pasai pa..ermmm..so sekrg miszrockers dh wat baru...hhee..psni leh borak2..terime ksh yang menyinggah..ehhe..k bai...