hai assalammualaikum

Cinta KLCC ; Love in the sky - Alamak terjiwang la pulak entry kali ni,..hehee..takpela sekali sekala...Ari-ari dok kenang perjumpaan pertama dengan jejaka mafia..hahaa..macam lawak pun ada..macamsweet pun ada..macam poyo pun ada..hahhaa..Inilah cinta kami.. Pernah nad cerita sedikit berkenaan cinta kami dekat SINI..tu cerita sikit jele..masa tu tulisan pun main bantai je..haha.. Siap buat coklat KLCC masa tunang..nak baca boleh ke SINI.. Inilah dikatakan JODOH.. Nak cerita panjang berkenaan cinta KLCC kami berdua....nanti ler..kihkihkih..segan nor..ok sila muntah sekejap..wakaka..

Sekarang dah selamat jadi suami isteri.. Dah 8 bulan kami bersama..macam-macam kami lalui..setiap perkara yang berlaku membuatkan kita terfikir sesuatu..Biasalah nad ni kadang-kadang cepat memberontak..then lama-lama kita boleh berfikir..oo benda ni tak patut buat..benda tu tak patut buat..ooo macam ni..oo macam tu..Orang cakap nak kawin jiwa kene kental..hahhaa..Banyak benda kita akan nampak lepas kawin..Tapi lama-lama kita sendiri akan paham..kita suami isteri akan lakukan yang terbaik untuk jaga hubungan. 

Semalam temankan jejaka mafia ambik gambar.. biasalah tempat cantik..momemt cantik..macam biasa mesti kene ada ambil gambar kami berdua..bhahahaha..konon macam prewedding yang ntah ape-ape..kihkihkih...Ade KLCC lagi..tu la pertemuan kami berdua..ecececehh..Dan benda tak disangka..dah sampai rumah jejaka mafia pergi la tengok gambar dia dalam kamera, then dia cakap "sayang tengok ni ade bentuk LOVE dekat awan tu"...nad tengok ahakla..ni bukan edit tau..memang die bentuk love..Dia Maha Mengetahui yang kami saling menyintai..ececehh..ayat nampak poyo tak..tapi sayangnya kami yang blur sebab jejaka mafia cakap nak amik gambar belakang jelas kene tunggu lama sangattt..kami takleh gerak, kalau gerak kami jadi blur....memang lama kau sampai nad nak terjatuh sebab tu kami blur..alahaii sayangnya..susah oo nak amik moment macam ni yang Awan terbentuk LOVE..haiisshh..takpe-takpe..meayb leh ajust..leh la ku buat kanvas ka gambar ni..kihkihkih

 Aummm..semoga cinta berkekalan sampai jannah.. Cinta tidak mengenal usia

 Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta tlah membutakan mata 
Dan membuat tuli telinga

Belahan jiwaku ini
Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang maha kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza

 Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia
(aku wanita ; siti nurhaliza)

Photo by : Kerex Sniper
Anything can call himfor Wedding, engagement, event, Graduation and Programme.

Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Moga ikatan yg d bina brkekalan hingga ke jannah amin..

    ReplyDelete
  2. how sweet! background cantik sangattt >_<


    sincerely,
    Najlaa 'Aqilah

    ReplyDelete
  3. adeyyy.. view cantik xajak pun hahaha

    ReplyDelete
  4. cantiknya semoga berbahagia kak

    ReplyDelete
  5. cantik gambar!ngam-ngam je awan tu buat bentuk love ye

    ReplyDelete
  6. manja nyee.

    http://caramelmacchiyato.blogspot.my

    ReplyDelete