hai assalammualaikum

Ini Sebab Kenapa Namanya Si Putih - Kalau dekat rumah nad, senan je nak bagi nama, ikut warna bulu..pastu kalau kaler sama baru bubuh nama lain-lain..tapi untuk Si Putih, kucing kesayangan jejaka mafia ni!..hahaha ramai yang pelik.. Ramai tertanya-tanya kenapa nama dia Si Putih..tengok bulu , warna coklat...warna hitam..hahhaa...sampai tuannya pun macam tak caya macam mana warna die boleh bertukar coklat kehitaman tu..


 Kenapa nama dia Si putih sebab masa kecik bulu die warna putih.. Itu pun nad yang bagi nama, sebab masa die kecik jejaka mafia cakap nak bagi nama apa dekat kucing ni, nad tengok bulu dia putih, jadi putihla nama dia.. Sampai la sekarang panggil putih..haha..die pun tau nama dia putih..hahaa.. Nampak gambar atas tu, yang kecik bulu putih tu la Si Putih..sebelah tu bapak dia..hehhe...see kann kenapa nama dia Putih..


Bila dah besar tetiba tukar warna..hahahha...ajaib..dah lepas ni jangan ditanya kenapa nama di Si Putih..kihkih...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. dari si putih jadi si kelabu.hehe..comel! bulu gebu gebass

    ReplyDelete
  2. Leh tukar warna eh.. Den nak cari kucing bulu pink..

    ReplyDelete
  3. kucing ai pon nama putih.. padahal warna bulus takde laa putih sangat pon... sedih.. kena tinggal kan kat rumah mak mertua, sebab ai ada baby.. =(

    ReplyDelete
  4. janji ada nama.
    comel pulak da pakai stokin tue.

    ReplyDelete
  5. samalah macam saya, dah malas nak fikir nama kucing, bagi je ikut warna bulu..huhu

    ReplyDelete
  6. Teringat ke sang uban yg mati 😭😭

    ReplyDelete
  7. Macam ayam.. kecik2 bulu kaler putih or kuning, bila besar warna lain..hehehehe

    ReplyDelete