hai assalammualaikum

Sponsor Official Photoshoot Kelab Blogger Ben Ashaari - Hari photoshoot semalam, banyak pulak sponsor yang kitaorang dapat, hasil kerja keras blogger lan dan blogger uzu. Sponsor utama ialah Mekap artis ..hehee..ofkos la kene bermekap, nak nampak cantik depan kamera gitu.. Mekap nad ni mekap yang simple dan neutral..jadi memang tak nampak sangat macam nad mekap..hehhehe..tapi still nampak cantik gitu..makeup tebal dah rasa masa wedding..jadi sekarang kite mekap simple je...

Makeup artis nad dibuat oleh kak Etty..comel je akk ni tapi dah berkahwin dan dah ade anak dua orang..hehehe..makeup die buat dekat nad tak berat dan ringan..pertama kali la nad gune spray ni..hahaa..sejuk je.



dah hasilnya..tadaaa...kihkihkih..


Hari tu selain nad, kak etty mekapkan blogger yanty dan blogger sue izza. Simple, gorgeous dan aummmm..hehhee..

Sesiapa nak tempah makeup artist special untuk perkahwinan, photoshoot, videoshoot, pengiklanan, fashion dan editorial makeup boleh hubungi
Glamoresque by Etty Grib
email; etty.garib@gmail.com
contact : 016 776 7274 / 03 2385 5180

Makeup artis lain  @shazaamalina @wiidaribbon  dan @yanneskay .

Shawl dan Accessories

Musim Shawl Geli-geli gitu sekarang..eh Glitter la..hahaha..tak pernah terpikir nak beli atau pakai shawl ni, bila pakai lawa dan besar..nak buat fesyen ape dengan shawl ni, ikut korangla..hehe..senang dibentuk, tak licin dan sedap je memakai.. Shawl ni disponosr oleh Tya Salmid 

Nampak tak nad tunjuk ape..hehe..pin tu pulak di sponsor oleh Dania Facon. Nak pin hijab yang cantik-cantik boleh terjah ye..kat situ banyak pilihan pin..

Makanan

Makan..makan dan makan..memang penting ..yela isi perut dulu takut masaphotoshoot pengsan..hahha..sponsor makanan ditaja oleh kak ruby..keuw teow ada, karipap pun ada..sebelum photoshoot makan..selepas photoshoot pun makan..hahaa...

Terima kasih kepada semua sponsor...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. ramai sponser... jimat bajet ckit hehhehe

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt bersama2 blogger lain
    sempena apa ek ..

    ReplyDelete
  3. Wah.. Cantikkk.. Untung llah semua di sponsor.. Heee

    ReplyDelete
  4. korangggggggggggggggggggg,awat lelawa semua niiiii,geram itewww

    ReplyDelete
  5. comel manis je kak nad.
    dah boleh belajar makeup sendiri untuk cik abang.hehhe

    ReplyDelete
  6. comel la kak , huhuu .

    salam singgah blog sponsor :) http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/giveaway-cuti-sekolah-by-jiwarosak.html

    ReplyDelete
  7. kemain cantik lagi memasing kan..

    ReplyDelete
  8. berseri muka apabila di make up

    ReplyDelete
  9. seronok nya men mekup mekup

    ReplyDelete
  10. Seronoknya da photoshoot utk apa tu nad

    ReplyDelete