hai assalammualaikum

Photoshoot Di Mycreativepixel Studio Bersama Kelab Blogger Ben Ashaari -  Peluang untuk berphotoshoot bukan dapat selalu kan, sesekali kite berangan nak jadi model pe salahnya..kihkih..nad memang minat posing-posing ni, tapi posing dalam studio tak pernah lagi. Walaupun jejaka mafia jurugambar, memang baisalah amik dengan kamera dslr, tapi amik gune lighting, dalam studio memang tak pernah lagi. Baru tau bukan senang posing dengan lighting, dengan prop bagai..sorang-sorang gitu..nasibla jurugambar tu guide.. 

Semalam sebahagian ahli Kelab Blogger Ben Ashaari berkumpul untuk berphotoshoot dengan perancangan yang teratur oleh blogger abang lan. Ada yang nad dah pernah jumpa, ada yang belum. Seronok bila dapat berkumpul beramai-ramai ni. Semalam jejaka mafia yang hantar nad, sebut je kampung pengantin dia dah tau dekat mana. Biasalah kawasan dia kan..hehee.. Photoshoot kami bertempat di  Mycreativepixel studio ( kampung pengantin), lot 3-29, PV128 kuala lumpur.

Penaja utama cosmoderm..

Sampai je tempat tu, terus dimekapkan sebab start photoshoot pukul 11.30 pagi gitu. Ahli kelab yang datang seramai 24 orang, perempuan 14 orang jadi siap-siapla mencantikkan diri..biasalh perempuan nak solek itu ini, nak nampak cantik..lelaki pun tak mengalah..hahha..masing-masing nampak hensem dan cantik. Start je photoshoot sorang-sorang dipanggil, mula-mula photoshoot sorang-sorang..gigihla sebelum ni dekat rumah posing depan cermin..hahaha..kegabraannya terserlah..kihkih..tapi lama-lama ok jee..wah gitu..ni lah antaranya..Tema photoshoot merah hitam..




Excitednya bila ada yang datang dari jauh dan pertama kali jumpa, macam abang eraz datang dari kelantan, blogger lisa dari johor dan faizal fredley datang dari penang..



 nak tengok hasil gambar terbaik dari mycps kene tunggu la..

Masa kami photoshoot ni ramai yang sponsor..terima kasih kepada yang sponser mekap, accesorries dan makanan. Shawl by Tya Salmid , Pin Hijab by Dania Facon, Make up Artist @shazaamalina @wiidaribbon  @etty_garib @yanneskay . Makanan oleh kak ruby..hhee.. Pasal sponsor ni nanti nad cerita erk..hehee..

Terima kasih kepada studio yang menaja photoshoot kami Mycreativepixel studio
Sesiapa yang ingin mengambil gambar keluarga, perkahwinan, kawan-kawan bolehla pergi ke 
page facebook  Mycreativepixel studio 
contact Aiman di 012-3602384
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Perghh meriah betul ... bagus KBBA .. semoga terus berjaya. Saya doakan yang terbaik.

    ReplyDelete
  2. mcm rancangan realiti tv akademi fantasia ja gayanya..huhu..meriah no..

    ReplyDelete
  3. bestnya..ramai plak penaja...rezeki KBBA kn

    ReplyDelete
  4. Bagus betul KKBA.Semangat kekeluargaan yang kuat>Salute!Semoga terus maju :D

    ReplyDelete
  5. bestnya! rugi akak tak dapat join ri tu huuhuhu ~

    ReplyDelete
  6. akak dah try pakai ni nnt review ye

    ReplyDelete
  7. Wahh meriahnya mcm retis gitu nad hhehe

    ReplyDelete