hai assalammualaikum

Abadikan Kenangan Dengan Photo Canvas - Nad memang suka amik gambar,lepastu kalau gambar yang cantik mesti nad pergi print dan framekan. Yela gambar kenangan kan, mestila nak frame lepas tu letak dekat dinidng atau beli frame yang ade kaki tu. Tapi satu la masalah dengan frame ni, kadang-kadng kalau habuk kene bersihkan, lagi-lagi kalau frame yang bentuk unik, habis semua celah-celah nak kene bersihkan..Lagi satu kalau jenis frame yang ada kaki, kadang-kadng kaki dia tak tahan, tengok jatuh..ermm..Masalah besar, frame ni kan ade cermin..kalau jatuh dah pecah..pastu kene beli frame lain..membazir jugakk ooo...

Baru terjadi dekat nad sabtu lepas..menangis oo..Nad mula stop beli frame sebab masalah macam ni.  Lepas tu nad ade dengar berkenaan photo canvas ni. Cantikk kauu...memang cantik.. Dia macam frame tapi tak memerlukan cermin. Hanya menggunakan kain kanvas dan bingkai kayu. Lagipun tengok photo kanvas ni makin popular sebab hasil cetak menggunakan kanvas sangat menarik. Gambar pun jadi menarik..halus je..pulak tu kalis air..ermm memang best la kan..Lagipun sekarang boleh main cetak-cetak je kan. Kan dah canggih..

Disebabkan macam lain daripada yang lain, nad pun pergi ke Samudera Kanvas untuk tempah gambar kanvas ni. Cara tempahan pun mudah. Tapi takpe nanti details nad bagi dekat bawah ye kalau korang nak tempah..
1) Nad hantar melalui email.
2) Dekat email nad cuma bagi gambar apa yang nad nak buat photo kanvas ni. Ikut citarasa korangla..kalau korang nak tampal-tampal gambar tu pun boleh..
3) Feedback yang diberi sangat cepat. 
4) Lepas bagi gambar, bagitau saiz photo canvas mana korang nak..sebab saiz dia ada macam-macam.. 
5) Lepas tu bagi details korang untuk penghantaran gambar..senang dan mudah..


Tadaaa...disebabkan dah berdua, kenela bagi gambar yanga da suami..hehe..kalau bagi gambar sorang macam lain macam pulak..huhuhu..Alhamdulillah sampai gambar nad..cantik seh..Halus je die punya gambar..Takde pecah-pecah gambar ni. Bingkai kayu pun tahan lama. Photo Kanvas ni nad nak gantung nanti dengan koleksi frame gambar perkahwianan nad..hehhe..kasi satu tempatla..

 Saiz photo Canvas di Samudera Kanvas

 ☞ SAIZ 8"x8" ☜

 ☞ SAIZ 10"X15" (Saiz A4) ☜

 ☞ SAIZ 12R (18"x12") ☜

 ☞ SAIZ 20"X30" (SEBESAR TV 32INCI) ☜

 ☞ SAIZ 30"X 40" ☜


Samudera Kanvas bukan hanya membuat gambar menggunakan kanvas, malah membuat tulisan Khufi dengan menggunakan kanvas ni. Korang boleh hias dinding korang dengan tulisan Khufi yang cantik ni.



PROMOSI PHOTO KANVAS DI SAMUDERA KANVAS


PROMOSI untuk ANDA yang nak print GAMBAR KAHWIN, GAMBAR TUNANG, GAMBAR FAMILY, GAMBAR TERSAYANG dan APA-APA GAMBAR yang ada lah!
===========================================
BELI 2 KANVAS, FREE 1 KANVAS! SALE! SALE! SALE!
===================
========================

ps: Ingatan ikhlas : INBOX KAMI DULU 
Like page Facebook : https://www.facebook.com/SamuderaKanvas dan Inbox (PM) mereka di sini
atau Whatsapp kami di 014-8495922

PROMOSI AKHIR TAHUN KINI BERMULA!!!
Abadikan kenangan indah anda bersama PHOTO CANVAS dari Samudera Kanvas. Pasti anda tidak akan menyesal.


 ANTARA SENARAI HARGA YANG KAMI ADA : BOLEH TENGOK DI FACEBOOK MEREKA


☞ SAIZ 8"x8" ☜
✔ HARGA ASAL : RM89.
✔ HARGA PROMOSI : cuma RM50 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 50%
✔ Anda JIMAT RM39!!


☞ SAIZ 10"X15" (Saiz A4) ☜
✔ HARGA ASAL : RM150.
✔ HARGA PROMOSI hanya RM70 SAHAJA!
✔ DISKAUN 60%!!!
✔ Anda JIMAT RM80!!


☞ SAIZ 12R (18"x12") ☜
✔ HARGA ASAL: RM200
✔ HARGA PROMOSI : RM100 SAHAJA!
✔ DISKAUN 50%!!!
✔ Anda JIMAT RM100!!


☞ SAIZ 20"X30" (SEBESAR TV 32INCI) ☜
✔ HARGA ASAL: RM350
✔ HARGA PROMOSI : RM150 SAHAJA!
✔ DISKAUN HAMPIR 70%!!!
✔ Anda JIMAT RM200!!
 
Kenapa Perlu Menempah Photo Canvas Dengan Samudera Kanvas
- Menggunakan material yang berkualiti tinggi, bukan Tarpaulin ataupon kualiti banner tau. 
- Kanvas dijamin kalis air. Jadi tak yah risau kalau terkena air.
- Memberikan Perkhidmatan Asas Editing Gambar secara PERCUMA!!.
- Gambar nampak cantik, halus dan menarik
- Dapat je boleh terus gantung! Hoorey!
- Dijamin gambar yang diperolehi anda akan puas hati.



Pilihan nad sekarang ialah photo kanvas. Takyah dah susah-susah pergi cuci gambar, pergi beli frame bebanyak tu..hahaha..jenuh nak bersihkan frame nanti..dengan Photo Kanvas ni mudah dan senang..HAHA...semua dihujung jari. :)..hantar gambar, then bayar, siap je dorang terus pos. Material pun bagus..kene air pun dah tak heran..boleh lap..kihkih..gambar pun tak rosak..huhuhu...Boleh digantung di mana-mana sahaja..

Apa tunggu lagi..cepatlah oder dekat Samudera Kanvas..
Whatssup: 014-8495922
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

11 comments so far,Add yours

  1. menarik gak nie...senang xpayah frame bagai..

    ReplyDelete
  2. alololo... boleh lah nak wat juga ^__^

    ReplyDelete
  3. betulll..kalo time konvo pon, syarikat photography akan tnya kita nak yg kanvas atau biasa =)

    ReplyDelete
  4. semlm blog akifimtiyaz pun ada share pasal ni ... mmg menarik . masih single ni mcm x sesuai lagi nak abadikan gambar ...

    ReplyDelete
  5. keindahan dari sebuah foto yang di cetak kemudian pada media canvas tentu akan lebih sempurna dan tentu kenangan yang ada dalam hati akan terekspos melalui cetak photo canvas yang indah.

    salam sehat dan ceria selalu

    ReplyDelete
  6. mohon ijin follow blog gudang ilmu dan informasi ini yah..bolehkah?

    ReplyDelete
  7. Memang cantik kan photo kanvas ni.. suka !

    ReplyDelete
  8. kalau lama2 dia pudar tak??macam kain la.lama2 akan lusuh..kan??ke yang ni tak??

    ReplyDelete
  9. cilembu thea..boleh je follow..terima kasih..

    diana..tu tak sure..baru dapat..ehhe..tgk bertahun kemudian..hehe..tapi rasanya takla..sebab kain die sedap..

    ReplyDelete
  10. Lawa dan ensem bila dua dua diabadikan dlm versi canvas

    ReplyDelete