hai assalammualaikum

Makanan Yang Aku Teringin Nak Makan - Ermm tengok orang asyik pos je..kalau orang tu pos sekali takpe..ni dah berkali-kali ni..yang post bukan orang sama tapi lain-lain orang..adoii mana tak melelehh..semua cakap sedap..selalu nad save tempat mana diaorang pergi..sebab kalau free nanti bolehla nad pergi ke tempat tu..ade jugak yang lagi dekat dekat rumah nad..semuanya kene tunggu big boss free..terpaksa la nad menelan air liur je bila tengok orang post..tengok orang makan jela..

sumber gambar Azlitamasammanis.com
Makanan ni dah lama muncul, tapi nad tak berkesempatan lagi nak rasa. Makanan apa yang nad cakpakan ni?? Apa lagi kalau bukan Pisang Goreng Cheese, bukan sahaja cheese malah ada coklat dan macam -macam lagi..ayoyoyo..Keinginan nak merasa tu membuak-buak..hahaa..Walaupun pisang goreng cheese ni kita boleh masak sendiri..ermm tau-tau jela..kadang-kadang takut tak jadi macam yang kita harapkan..sentiasa survey tempat yang sedap..takpe-takpe..sekarang pendam dulu..nanti pujuk bigboss..hehhee..


sumber gambar dari facebook D'Laila Suppower
Makanan kedua pulak..Mee Udang D'laila..pergh superb bila tengok udang tu..hahaha..nad dahla suka sangat dengan udang..Mee Udang D'Lailani dekat Nilai..ermm..jauh memang jauh tapi tu la bila dah teringin mesti nak kene pergi jugak..tapi tak tau bila..kene pujuk big boss dulu..kihkihkih..kalau dapat hah..baru leh tersenyum..takpela..simpan hasrat ni dulu..

( Baby muncul cepat..bolehlah mama bagi alasan awak yang teringin nak makan..kalau tak dapat nanti air liur baby asyik meleleh je..kihkihkih )
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

19 comments so far,Add yours

  1. wow sedap tu... lama xmkn pisanh chesse ngan mee udang...

    ReplyDelete
  2. akak pun baru makan goreng lisang cheese tu Nadia.. selama harini dok tengok orang post sana sini je.. hihihi.. sedap dear.. u shud try it! :))

    ReplyDelete
  3. Pisang goreng cheese tu kene cepat2 rasa..memang mabeles dear..hehe

    ReplyDelete
  4. Aishh sdpnya plak tu Nad, sbrla lya pun msh menunggu kehadiran org baru ni msh x muncul :))

    ReplyDelete
  5. Wahhh.. Meee udang tu.. Sedapnyerr

    ReplyDelete
  6. Akak doakan baby tu muncul cepat aminnnn...

    ReplyDelete
  7. kalu baby muncul...segala apa nak makan akan di tunaikan.. di layan macam puteri lagi...waaa...

    mee udang juga kegemaran saya..kat kulim ni ada 1 saya suka juga.. Mee Udang Banjir... mmg best juga nak merasa mai la Kulim ... hihi

    ReplyDelete
  8. Sama!! Nad pun sampai sekarang takdapat merasa lagi pisang goreng cheese tu T_T

    ReplyDelete
  9. Wah serius menarik pisang goreng cheese. Banyak dah orang kata sedap. Nak mencari kat kl nanti.
    Jom ikuti blog saya:
    healthyglowing13.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum nad, wahhh terliur jap tengok mee udang tu.. teringin tapi tak mengandung. susah nak minta. hahaha pasrah jelah. nad, usaha tangga kejayaan! hihiii sheila doakan nad cepat2 timang baby ~~~

    ReplyDelete
  11. Buat sendiri je Nad oi..lagi cepat merasa..heheh..buat banyak2 boleh bagi jenjiran..heheh

    ReplyDelete
  12. dua dua pon ida teringin hoi!!!!

    ReplyDelete
  13. nampak sedap je goreng pisang tu... nak buat sendiri lah

    ReplyDelete
  14. tetiba perut berdondang sayang datang sini. hahahah. sedapnyaa kak oii :)

    ReplyDelete
  15. tetiba perut berdondang sayang datang sini. hahahah. sedapnyaa kak oii :)

    ReplyDelete
  16. oitttttttt leleh tgkkkk...hehe..tp udang tu xleh nak makan skg ni..klu makan je naik jerawat...

    ReplyDelete
  17. mengidam ye kak . hehee . udang paling best , paling best lagi kepala dia . hehee

    ReplyDelete