hai assalammualaikum

Perempuan Kalau Tengok Bola - Sebelum berkahwin memang nad tak pernah nak layan bola. Layan pun kalau ayah, abang ipar layan tengok bola..tapi diaorang pun bukan betul-betul layan..sebab tu la nad kalau tengok bola buat macam tengok tak tengok je..hahhaa..Nad pun bukan tau sangat nama pemain bola sepak..tak kisah la bola sepak Malaysia atau Luar negara. Mana yang dah penah keluar tv atau orang selalu sebut baru nad tau..hehee..nak amik tau pasal perlawanan bola..tunggu orang update baru tau ooo..esok ade perlawanan rupanya..hahhaa..sadis tak

Tapi sejak kawin, memang layan bola la..sebab apa..my jejaka mafia memang hantu bola. Masa tu tv conquer dekat die la..Takpela..kite bagi jele..Yang nad ape nad buat..online, lepas tu sekejap tengok..sekejap tak tengok..hahhaha..tapi bilaaa


Tengok bola pasukan yang kita suka dah nak sampai pintu gol pihak lawan..masa tu baru excited nak tengok..hah tak berkelip..kalau masuk menjerit la gol..kalau tak masukk..ermmm..lepas tu layan online balik..hahaha.kejam tak..tak layan time diaorang main sepak-sepak bola tu..lepas tu buat tak tau dulu..agak-agak dah lama..memang tak tengok dah..tunggu bola tu masuk jaring je..dengar jejaka mafia jerit "gollllll"..baru nad pandang..sebab apa..sebab tv akan ulang balik bila diaorang gol..kahkahkahkah...itulah nad..


Dan lagi satu, layan bola pun sebab tengok pemain dia..kihkihkih..kejam tak..tengok kekacakan dia, tengok badan mantop dia..tengok style dia..fuhh..macam perlawanan sebelum ni..nad ade buat entry pasal salah seorang pemain bola sepak..sebab serupa dengan jiran nad..kahkahkah..entry SINI...bila dah target pemain tu, mulala kite tengok je cara die bermain..hah gituuu...mula-mula start tu tengok sorang-sorag pemain..hahhaha..takleh blah..lagi-lagi heboh la ni pasal pemain Thailand semalam..kihkih..

Nad cerita ni pasal nad..kihkih..tapi nad rasa tak semua perempuan macam tu..bila die dah minat bola, die sama macam laki lain. Fokus bila tengok bola, tengok skill seseorang, hafal nama setiap pemain..baju bola sanggup beli..kadang penuh satu almari..sanggup tido lewat sebab bola..sanggup pergi stadium tu..nad kalau jejaka mafia ajak pun,nad akan pergi..nak rasa gak suasana macam mana kan walaupun bersesak..hahah..Ape-ape pun moh ler kita sama-sama doakan kejayaan Malaysia nanti.

 



Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Memang mengelirukan pihak lawan si no.7 tu..salam kenal Nad..:)

    Jemputlah ke blog saya #projek2ribu

    ReplyDelete
  2. xminat sgt... tapi kalau trrtgk jugak.. layan ja

    ReplyDelete
  3. Salam. Hee semoga majulah sukan untuk negara.

    ReplyDelete
  4. Malaysia kena lahirkan pemain2 bola sepak yg lagi hensem lepas ni...nnt komfem peminat nk sokong bola ramai.

    ReplyDelete
  5. walaupun pakwe suka bola, tetap kurang dgn bola. haha

    ReplyDelete
  6. Kne mengheandsome kn diri la semua player cmni bru blh menang. Hajah

    ReplyDelete