hai assalammualaikum

Burger Biru Padat Dan Sedap - Sebelum ni, mr mafia ada bawak balik burger biru Sosej. Sosej tu besar, memang padat la. Memang kenyang malam tu makan. Pastu dalam beberapa hari tu, teringin balik nak makan Burger Biru Sosej tu. Tengok macam mana dia buat kita teringat-ingat..huh!!..Kenapa nad suka sngat dengan Burger Biru. Sebab dia buat padat isinya. Pulak tu sedap giler..

Disebabkan dah tak tahan, ajak juga mr mafia pergi gerai Burger Biru tu. Dah teringin sangat nak Burger Sosej tu. Nad pergi sebelum puasa sebenarnya. Time ni baru nak cerita..hahaha..Tapi dimaklumkan bulan puasa tak buka kedai kot..tapi tak taula..hahahha..


Masa ni teringin makan Burger Sosej..jadi orderla dua. satu untuk nad, satu untuk mr mafia. fariza tak boleh..heheh..Fuh bau dia mengiurkan..Tengokla tu meleleh-leleh weiii..Dah macam cerita omputih, diaorang kan suka bubuh penuh-penuh..hah!!..macam tu la Burger biru ni buat...sleera tinggi..


Tengokla tu sosej dia..besar bak hang..padat..memang kenyang..

Masa makan tiba-tiba terdengar ada orang nak order oblong double special. Tanyalah macam mana rupa oblong tu. Dan ditunjuknya..perghh menggugat betul. Dan akhirnya...nad telah terorder tanpa sengaja..hahahah...Jadi mr mafia ikutkan sahaja..





Fuh..Burger Biru Oblong Double Special siapp...nyum..nyumm..Silalh buka mulut besar-besar ye..hehehe

Malam tu kenyang makan burger jele..Sedapnyaa...Gerai Burger Biru ni dekat dengan Restoran Mamak Fatimah Ghous Ampang..bukan pelakon fauziah ghous erk..hahaha..ok selamat menjamu selera..Boleh tengok facebook; Burger Biru.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. bkn nad suka biru juga ke?? hihihi.. kot tu jd salah stu sbb, tp sosej jns bsr ni sdp..padat..harga pun leh tahan. heheh

    ReplyDelete
  2. WARNA PENAMBAH SELERA TUE...

    SINGGAH RAMADHAN...

    https://belogs.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. mak aih kena nganga besau besau ni

    ReplyDelete
  4. woww.. memang nampak sedap.. dekat mana tu kedai nie?? dekat jela dkt tmpt sy gitu fatimah ghous yang dkt klinik ampang tu eh???


    Blogwalking sini, jom baca article seo ini

    Tip SEO Cara Mudah Bina Tajuk site...

    ReplyDelete
  5. ni lah kali pertama tengok ade burger biru..tengok isi tu nampak sedap semacam je..hehe

    ReplyDelete