hai assalammualaikum

Personal Assistant - Berangan sangat nak ada personal assistant..hahha..kalau kerja bagus, peramah, cepat bertindak ok la kan. Senang sikit kerja nad kalau ada pembantu atau personal asistant ni..hahaha..Dah selalu bawak dia ke hulu hilir, pergi majlis, jumpa orang ramai. Perangai ok, cuma satu je la, kurang ramahnya, kurang senyumnya..susah gini..hahaha..Kalau muka dok masam sahaja, mau lari pelanggan nad ni..



Eh nad dah ade personal assistant ke??. Huish ade dah..kahkah..Fariza la..tunggu dia besar..taula dia kerja mommy dia apa. Kalau dia suka ikut mommy dia, nad ok je..kalau dia ada minat lain, nad pun ok je asalkan benda tu bagus untuk dia. Harap bila membesar, Fariza ni suka senyum selalu la ye..peramah dengan orang ye nak..macam mommy dan daddy..eh!!.. hahaha..


Jangan masam je, nanti orang tak suka. Kita kalau boleh, nak orang suka kita..senyum itukan satu sedekah..kalau senyum selalu nanti awek muda ok..manis je bila kita senyum..hehehe..


Bila mommy sibuk, mommy ayuejean pulak amik turn..amboii hang berlagak macam bos na!!!.. hahaha..kesian mommy ayuejean..tak memasal kena jadi babysitter..

Bawak anak pergi sana sini nak ajar bir die kenal orang dan tak takut dengan orang. Bila pergi pasar pun bawak, senang orang kenal dapat diskaun..hahaha..okla..personal assistant mau tidur...penat bekerja awal pagi..hehhee..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. BEst ada anak sendiri.. kalau dah besar nanti boleh tolong mommy dia buat review.. ekekeke.. Geram tengok pipi Fariza..

    ReplyDelete
  2. Pipi pau Dia tu memang x menahan...rasa nak gigit je...

    ReplyDelete
  3. ala comelnya pa dia. cayang sikit

    ReplyDelete