hai assalammualaikum

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 - Dah lama rasanya tak join giveaway ni. Kalau dulu rajin sangat. Tapi sejak ada anak ni, nak lawat blog orang lain amtla terhad. Tapi giveaway ni nad nak join sangat, sebab contestnya amat mudah dan mana tau rezeki terpilih sebagai pemenang. siapa tak kenal dengan online shoping www.nile.com.my yang menjual pelbagai barangan seperti kasut, pakaian wanita perempuan dan lelaki, beg dan macam-macam lagi. Nad sendiri pernah beli online dekat nile.com.my ni. Harganya murah dengan barang yang berkualiti. Memang masa tu and rambang mata masa beli..hahaha..sebab tu nak join giveaway yang dianjurkan www.nile.com.my ni. Tau pasal giveaway ni pun dari blog Lyssa Faizureen.

Nile.com.my kembali dengan Raya Giveaway, Jualan Raya Meletop 2016.

http://www.nile.com.my/page.php?cd=111

Nad taknak lepaskan peluang  "JUALAN RAYA MELETOP!!" nile ni. Dah beli lepas tu "FREE DELIVERY" pulak dengan pembelian minimum RM48. Jualan Raya Meletop ini berlangsung dari 30 May sehingga 18 July 2016. Dah nak raya ni, mestilah pilih barang yang best kan. Antara 5 barang yang menjadi idaman ialah:

Product:  European Style 4-in-1 Women Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 16/06/2016
Time Start: 2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Bow Design Princess Flats
JLM2016 Sales price: RM12.50
Date: 23/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 250 units only


 Product: Korean Style Long Blouse
JLM2016 Sales price: RM14.90
Date: 23/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only

Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Product: Watches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

Mesti tertanya kenapa banyak biru. Sebab nad penggemar biru..hehee..jadi banyaklah barang nad pilih warna biru. Kalau la menang, bolehla dapat barang idaman ni semua warna biru.

Nile.com.my mencari 6 orang pemenang untuk memenangi hadiah berikut:
RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang

Jangan tunggu lagi tau! Rebut peluang yang ada. Manalah tahu ada rezeki masing-masing kan. Tarikh tutup giveaway ini adalah 30/06/2016 sebelum jam 11.59 pm. Selamat mencuba!
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. semoga ada rezeki ye contest tu

    ReplyDelete
  2. All the best :)

    Jemput join giveaway : 10 Fujifilm Instax Camera untuk dimenangi :)

    http://www.sayaiday.com/2016/06/contest-menang-fujifilm-instax-mini.html

    ReplyDelete
  3. join juak..

    http://macammacamcite.blogspot.co.uk/2016/06/raya-giveaway-jualan-raya-meletop-2016.html

    ReplyDelete