hai assalammualaikum

Bila Fariza Review Makanan - Tak tau la dah besar dia nak ikut mommy dia atau daddy dia. Lagi bagus ikut dua-dua..hahaa..sebab seorang blogger memerlukan gambar yang cantik untuk membuat entry..hehee. Tak kisahla dia nak jadi apa. Tapi cuba bayangkan kalau dia review makanan, macam mana la agaknya..hahaa..

Kedai ni kitaorang dah pernah pergi masa nad mula-mula pregnant. Memang waktu tu ngidam kan cendol. Selain cendol ada makanan yang bergoreng dengan pinggan yang besar. Memang puas makan dekat sini. Kalau nak tau dekat mana, boleh terjah SINI.

Jom layankan Fariza review makanan.



 Besarnya pinggan dia. Ni rojak special. Macam-macam ada dalamni. Ada udang, ada sotong, telur.



Fariza : Mommy bila boleh makan ni.
Mommy: awak kecik lagi, tak boleh makan
Fariza: mmmmm....( menangis )

Hahaha..


Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. ala comelnya. kecik kecik dah pandai buat review makanan ye =p

    ReplyDelete
  2. Alolo comeinya muka frust tak dpt cendol tu hahahhaa

    ReplyDelete
  3. singgah

    https://belogs.blogspot.my/2016/08/blog-active-update-on-bus-bloguntuksemua.html

    ReplyDelete