Ayam Goreng Mcd , Mcdonalds, Most Awesome Bite,

hai assalammualaikum

Mula-mula tengok iklan, biasa je, lepas tu kerap keluar iklan, makin tertelan air liur pulak. Iklan Ayam Goreng Mcd memang buat orang tak keruan, mana taknya tengok cara diaorang makan, nampak sedap, dengan bunyi kerangupan ayam tu, "kruk,kruk,kruk"...tak tertahan dibuatnya.


Keinginan nak membeli tu, mulanya takde lagi, sebab takut tak sama macam iklan, tunggu pendapat orang lain dulu, ok ke tak. Lepas tu, ramai update kat media sosial, betapa sedapnya ayam goreng Mcd ni..sampai ada Mcdonald yang kehabisan stok ayam goreng ni..perghh!! Nampaknya apa yang digambarkan di iklan memang sama..hahaha..nad pulak tak keruan..haishhh..(telan air liur lagi)..

Ayam Goreng Mcd Memang Sedap, dan Pedas

Akhirnya, akhirnya..dapat juga makan ayam goreng Mcd..hahaha..(gelak besar)..haritu nad pergi event dekat Maju Junction, dah terdatang awal, perut lapar, mr mafia ajak pergi MARA. Lepas tu dia cakap, nak makan..nad ok je..pilihan kitaorang masatu Mcdonalds.

Nad apa lagi, terus cakap " nak ayam goreng Mcd..pedas ye"..ingatkan kat sini pun stok habis..nasib baik, ada..hahaha..suka-suka..orang lain cari punya susah..sampai sekarang ada yang cakap stok habis..susah nak dapat..kira nad bertuahla dapat rasa masa tu..


Mr mafia beli dua ketul, je dulu. Nak rasa, betul ke sedap. Satu untuk dia , satu untuk nad. Gigitan pertama, walaa!!!..sedapp...gigitan seterusnya marbelouss...pedas...berasap, berhingus semua ada...fuhh...memang takyah sos...dah memang pedas...

Ayam Goreng Mcd ni memang cukup rasa, cukup semuanya la..patutla laris. Sebelum ni nad jarang makan ayam goreng Mcd, selalu makan burger je..tak sangka. Iklan dia memang menjadi...terbaikk...


Anak kita pun makan..hahaha..tengoknreaksi dia dekat video ni..


Malam tadi kali kedua makan..disebabkan sedap mr mafia beli 5 ketul ayam..kau nampak..Korang yang belum rasa, sila rasa...sedapp...
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Hadoii.. Nak rasa jugak la... Biasa dok makan bege jerk.. Sbb dulu ayam mekdi ni kecik.. kurus x sama cam kfc punye ayam.. Tapi yg baru ni nampak sama cam ayak kepci la pulakk.. Nak try jugak nanti.. hehe

    ReplyDelete
  2. nak try tapi org ckp kurang sket berbanding ayam mcd sblom tu, hanya lebih rangup daripada biasa.

    ReplyDelete
  3. sedap tau...suka ayam goreng mekdi..sama pula entri
    JanjiKita

    ReplyDelete
  4. ni la ayam yg duk viral tu..hehe amboi nad..please belanje zazaaaa haha

    ReplyDelete
  5. Dah rasa memang sedap dan spicy tu memang pedas giler..nasib order air mccafe punya.. kalau kfc punya spicy tak berapa pedas but still sedap..

    ReplyDelete
  6. pedas sgt.. saya tak minat sgt..prefer kfc lagi

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap tapi x makan McD. Haha

    ReplyDelete