hadiah rantai leher, rantai leher ukiran nama, Rantai leher,rantai leher nama,rantai ukir nama,rantai tangan,rantai tangan kanak-kanak,rantai tangan budak,gelang budak,gelang ukir nama murah. Asia silver shop.

hai assalammualaikum

Ramai cakap," kenapa tak belikan Fariza rantai, gelang emas, kan cantik, baru nampak perempuan..". Memang sebenarnya nad pernah terfikir nak belikan Fariza rantai atau gelang emas, nampak comel bila anak perempuan pakai, tapi disebabkan takut emas tu hilang atau dicuri orang tanpa kita perasan kan nayaa..Yela budak ni tak duduk diam. Tangan tu kadang tarik-tarik tali rantai atau gelang. Kalau dah hilang, menangis tak berlagu oii..dahla mahal emas sekarang.


Rantai Leher Silver ukir Nama Sadur Emas

Jadinya kita belikan dia sadur emas jela..hehee.Siap boleh reka nama lagi. Ingat tak nad pernah sebut pasal Asia Silver Shop. Hah dekat situla nad tempah rantai ukir nama emas sadur Fariza ni. Tengok, cantik kann!!..Nad sendiri jeles tengoknya. Bila tengok rantai ni, macam emas betul kan, tapi sebenarnya tak. Ni Rantai Leher Emas Sadur je...ada nad post dekat instagram, ingat emas betul..hehhee..


Nampak tak design dia, bahagian atas titik-titik, bawah biasa je.. serius cantik. Suka sangat tengok. Tengok pada design, memang tak percaya, sebab murah sangat.

Asia Silver merupakan kedai yang menjual barang kemas ukir nama. Ada macam-macam jenis barang kemas Asia Silver jual, bukan setakat rantai, tapi ada cincin, gelang, subang, rantai kaki, brooch, butang baju melayu, neck tie clip, keychain, loket dan lain-lain yang sesuai untuk dipakai kanak-kanak mahupun dewasa. Nampak tak bukan barang perempuan je, tapi lelaki pun ada.

Barang kemas Asi Silver Shop ada jual emas sadur dan juga perak bersadur emas. Kedai Asia Silver berada di Kelantan, tapi kalau jauh, boleh je buat tempahan melalui online. Untuk Rantai Leher Silver Ukir Nama Sadur Emas Fariza punya ni, Nad tempah secara online. Mudah je.



Makin Comel anak perempuan kita bila pakai. raya nanti bolehlah bergaya denga rantai leher emas sadur ni siap dengan ukiran nama dia.


Barang kemas di Asia Silver ada dijual secara custome made dan ada juga pre order. Kalau tak tau nak custom macam mana, boleh buat pilihan design yang sedia ada. Semuanya cantik-cantik. Macam nad, nad pilih mana yang ada dekat situ. Nak custom tak tau..hehee. Pilih punya pilih, maka terhasil la rantai emas sadur dengan ada ukiran nama Fariza ni..lawa kan..

Masa nad tempah, nad terangkan nak tali macam ni, nak huruf macam tu..Biasalah nak terbaik untuk anak perempuan kita. Asia Silver memang memberi perkhidmatan layanan yang baik, dia layan je apa yang nad nak. Selesai buat tempahan, dalam masa seminggu dah sampai dekat rumah..cepat je kan..Nad dapat pun sama macam apa yang nak..terbaikk la Asia Silver.

Asia Silver shop juga ada menyertai beberapa booth jualan seperti Timur Fest, Wedding Fest, Meriah Raya Bazaar dan banyak lagi. Korang boleh baca entry ni Barang Kemas Perak Ukir Nama Dari Asia Silver Shop Murah dan Cantik Pilihan Wanita.

Nad tau, lepas tengok rantai leher Fariza mesti korang berkenan juga kan, barang kemas ni boleh je dijadikan hadiah untuk teman wanita, teman lelaki, mak, ayah, adik, anak buah, eh semua, untuk diri sendiri pun boleh sebagai koleksi kan..hhaa..ape lagi..cepat-cepat pergi terjah..

Jangan lupa, masa nak tempah, korang cakap korang dari pembaca blog Miszrockers, atau Nadia Johari, ada diskaun tau..hehehe..

Untuk pembelian secara online pun boleh.  Keterangan lanjut korang boleh layari.
Website: http://www.asiasilver.com.my/
Facebook :  https://www.facebook.com/asiasilvershop/
Page untuk produk ready made:  https://www.facebook.com/asiasilvercc/
Instagram:  @asiasilver
official Instagram :  asiasilverhq_official
num telefon: 016 940 3330 (sha) – produk custom made
012 813 7330 (azi)-customer service
017-9496330 (fatin)-produk ready made





Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours