hai assalammualaikum

Terpilih Giveaway Bugslock Penghalau Nyamuk - Macam biasa la pagi-pagi je bangun tido cek email, cek comment blog..hehee..Ramai pulak komen dekat Giveaway Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk tu. Ramai yang ucap tahniah..ooo baru teringat yang pengumuman pemenang Giveaway Bugslock tu arini..ape lagi cepat-cepat buka blog kak Mialiana..heehe






Alhamdulillah..nama blog ku tersenarai antara 34 pemenang. No nad yang nombor lima tu..hehee... Dah bagi details dekat page kak Mia..harap kak mia nampak..hehee..dapatla 2 utas bugslock penghalau nyamuk ni.. tak sabar nak cuba..nak tengok keberkesanannya..kalau ok memang bagus untuk diwar-warkan..dah tak perlu guna spray nyamuk tu. Dan best boleh dibawa ke mana sahaja..nak tengok gak kalau temankan jejaka mafia amik gambar..nyamuk nak datang dekat tak..huhuhu..

Tahniah kepada semua pemenang..kita cube sama-sama erk bugslock ni.. Senarai pemenang Bugslock Gelang Penghalau Nyamuk boleh tengok dekat SINI..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours