hai assalammualaikum

Bila Blogger Belajar Berposing - Haritu nad ade cerita yang kelabbloggerbenashaari ade buat photoshoot kan dekat setapak. Gambar original dah siap..wah semuanya cantik-cantik belaka. Konon debar memasing tak tau posing, sekali depan kamera hah amik kau..semua posing terbaik..hehee...Kelabbloggerbenashaari, siapa tak kenal, kelab ni bukan sekadar blogger malah kami ibarat keluarga. Sesiapa yang nak join kelab ni..tu kene tanya Abang ben la..hehheee..

Bertempat di Mycreativepixel studio, sebahagian ahli kelabbloggerbenashaari telah berkumpul untuk berphotoshoot disana. Inilah pertama kali nad berjumpe dengan sebahagian kelabbloggerbenashaari. Memang happening..jom berkenalan dengan mereka..nak follow blog mereka pun ok..


 
 
http://www.erazfadli.com/


Korang kalau nak berphotoshoot untuk family, kawan-kawan, konvo, prewedding dan sebagainya bolehlah gune khidmat Mycreativepixel Studio ni. abadikan kenangan di sini.. Harga pun berbaloi dan murah..dalam RM 100 untuk sejam..bila lagi nak bergmbar dalam white studio kan..hehe..


 Terima kasih kepada semua penaja yang menyokong aktiviti Photoshoot Rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari untuk kali ni...

Penaja Utama Kelab Blogger Ben Ashaari : Cosmoderm
Shawl by Tya Salmid ,
Pin Hijab by Dania Facon
Make up Artist @shazaamalina @wiidaribbon  @etty_garib @yanneskay.
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Haha tak tau knpa smua org letak pic lisa yg tu. Wakakkaa.. kaku mcm kayu ade la. Malu kita. Hahah

    ReplyDelete
  2. ada rakan2 blogger yg zaza baru kenal kt sini.. comei2 belake :D tgh mencari mana tuan blog ni ye...xnampak2...heheheh :P

    ReplyDelete
  3. Wahh bergaya semuanya ......TERBAIK la ...Tahniah Nad ...cantik gambar ..

    ReplyDelete