hai assalammualaikum


Maharaja Lawak Mega 2016 - Malam ni, start dah rancangan Maharaja Lawak Mega 2016 yang terbaru. Banyak yang terbaru malam ni. Gabungan pelawak daripada kumpulan yang berbeza dalam sebuah kumpulan baharu membawa kelainan. Ada yang nad kenal dan ada yang nad tak kenal pelawak ni. Terbaiknya ada ezad penyanyi tu masuk sekali..hahaha..dan dua orang solo yang nad jarang nampak di kaca televisyen..ermm..nak tau best ke idok MLM 2016 kali ni, kenala layan.

MLM 2016 menampilkam 15 peserta dan bakal bersiaran selama 14 minggu pada setiap hari Jumaat pukul 10 malam. Disiarkan di saluran Astro warna  132 dan Mustika HD 134.


Senarai peserta:
1) LOL (Tauke / Angah / Ajak Shiro)
2) JORAS (Joey / Syuk / Rahim)
3) ENJEN ( Raja Azri / Yus (Skool Of Lawak)/ Acong Sweetchild)
4) BOCEY (Achey / Fad / Abam)
5) SHAKE (Amir / Bell Ngasri / Mie)
6) SAYWHO (Vicha / Bocil Bancin / Agus)
7) BORA (Isa / Yan / Mamat)
8) PUTEH (Mamak / Ali)
9) CHILOK (Chiwan / Achok / Kamal)
10) XOLA (One / Chot / Wan Wala)
11) AWOK ( Filzah / Ain / Ayie)
12) CHAM (Azrul / Along)
14) BOS (Ajo Mamu / Abu Mamu / Ezad Lazim)

13) REZA MUKMIN (Peserta Solo)
15) KAVIN JAY (Peserta Solo)



Para juri pun dah baru..semuanya best-best jugakla..Semuanya cantik dan hensem..hehhe..lagi-lagi sorang tu yang ditaja 25 juta perkahwinannya..Juri yang mengadili MLM 2016 kali ni ialah Ziana Zain, Bunga Cinta Lestari, Najeeb Ali dan Shaheizy Sam. 

Ni pertama kali diaorang semua jadi juri, lagi-lagi sam. Tugas sebagai pengkritik bukan mudah ooo. Untuk minggu pertama semua buat yang terbaik

Tagline untuk bagi markah pun dah lain..takde bintang-bintang dah..sekarang guna HaHaHaHah...


Hah jomla tonton sama-sama ye..
Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Minggu ni kumpulan Xolo syok...awesome...lokmanamirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. event Maharaja Lawak Mega 2016 sangat dapat menjadi peluang bagi sang pemilik bakat menjadi pelawak menjadi semakin eksis di dunia lawak dunia....aaaamiiin

    ReplyDelete
  3. Wah ada my fav artis jadi juri la..kena tgk ni

    ReplyDelete