hai assalammualaikum

Lipstick Aloevera - Lipstick ni ada macam-macam warna yang membuat kaum wanita rambang mata tengok. Kalau boleh nak beli semua warna, lengkap. Yela, dalam seminggu ada 7 hari, jadi kalau boleh nak lain-lain warna setiap hari..hahha..Selalunya wanita memilih gincu yang sesuai dengan bibir mereka. 

Semestinya kita kaum perempuan ni nak bibir yang cantik, lawa dan tidak merekah bila guna gincu ni kan. Tersalah beli habis bibir kita..tak lawa jadinya. Yela macam-macam bahan dalam lipstick tu..masalah yang selalu dihadapi bibir kering, merekah, pecah dan hitam. Kalau ada masalah macam ni..penyelesaiannya mesti korang akan cari gincu pelembap. Ala pelembap yang takde warna tu. Meh nad nak bagitau satu produk yang dapat selesaikan masalah bibir kering, pecah, merekah dan hitam ni.


Ni la produk lipstick yang nad guna. Lipstick Aloevera 99% Soothing gel. Lipstick macam lipstick mekah tu, warna je warna hijau tapi bila disapu dia akan menjadi warna bibir kita..bibir pun nampak bersinar dan lembap je..bibir nampak monggel gitu..hahhaa..

Kebaikan Lipstick Aloevera 99% Soothing Gel
- mengandungi pati aloe vera semulajadi
- berkesan melembapkan bibir
- membantu membaiki kulit kasar
- anti penuaan
- mengekalkan bibir yang sihat
- melembapkan bibir
- mengelakkan bibir dari kering dan pecah.




Lipstick Aloe Vera ni dapat melembapkan bibir selama 12 jam dan apabila di sapu di bibir, ia akan memerahkan bibir secara semulajadi. Pemakaian yang berterusan mampu menghilangkan noda atau bintik hitam. Bila pakai lipstick ni, bibir nampak lebih natural. Sesuai untuk mereka yang suka makeup simple ni..kann..


harga promosi lipstick aloevera ni RM10 ( tidak termasuk postage)

Sebarang pembelian atau nak tau info pasal lipstick ni boleh 
whatsuup: 014 513 5891
call/sms: 010 986 8215




Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. aaa murah lak tu TT_TT
    mcm nak try je hihu

    ReplyDelete
  2. aaaa warna lipstick tu cantik.. hsna dah laa suka hijau..

    ReplyDelete
  3. RZasa nak try pula lepas tengok review dari kak Nadia!

    ReplyDelete
  4. Cx pernah pki tp dherbs punya hehe. Maybe blh try yg ni..

    ReplyDelete
  5. Wahh unik warnanya even tak jadi hijau.. Suka suka suka.. Nanti nk beli la..

    ReplyDelete
  6. Ada lg murah..sy beli rm7 ja.pastu kak sy kta biras dia jual rm5
    hu xpalh pasti taw nk beli murah kt mna ^^

    ReplyDelete