hai assalammualaikum


Cek Lawa Pemutih Ketiak - Sebut pasal ketiak, ia adalah anggota badan yang tersembunyi. Ada segelintir wanita yang mengalami masalah ketiak seperti berbau,berpeluh, hitam dan sebagainya sehingga mencacatkan penampilan dan seri wajah. Yela, cuba korang bayangkan, mereka yang kuat berpeluh, mesti kawasan ketiak tu akan basah, kalau pakai baju hitam, takpa tak nampak, kalau baju tu cerah, semestinya nampak dan menggelikan sehingga meninggalkan kotoran pada pakaian. Bila dah berpeluh, mesti badan korang berbau kan. Mungkin kawan-kawan korang tak perasan, cuba bayangkan kalau suami korang nampak..lepas tu kena tegur...malu oiii..!!! Maunya, dia cakap " Eeeee...muka putih, ketiak hitam "..erkk..tersentap tak..hahhaa...

Nad sendiri mengalami masalah ketiak ni. Nak kata kuat berpeluh tak jugak, tapi kadang bahagian ketiak tu akan basah dan meninggalkan bau yang kurang menyenangkan..hahhaa..Lepas tu baju ada kesan kuning akibat deodoran. Takkan nak selamanya macam tu kan, jadi carilah penyelesaian produk apa yang sesuai untuk ketiak ni. Bila search dekat google, memnag banyak petua dan cara untuk mengurangkan masalah ketiak, tapi semuanya cara traditional. Nad ni jenis malas nak siapkan bahan-bahan, kalau boleh nak guna produk yang memang dah siap semua, kita tinggal pakai je..hahhaa.. Dan suatu hari tu, pucuk dicita ulam mendatang, ada orang kenalkan satu produk untuk pemutih ketiak.


Ni la produk dia. Comel je kan, warna pink lagi. Tengok gambar pun dah fokus dekat ketiak..hehehe..Tapi produk ni boleh digunakan dekat tempat lain jugak tau. Hah!! baca sampai habis. Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak berfungsi sebagai agen penghapus daki-daki degil di bawah lengan kita dan dalam masa yang sama mampu merawat kulit bawah lengan kita menjadi lebih cerah dan sihat. 


Cek Lawa Pemutih Ketiak mengandungi vitamin C dan ekstrak buah-buahan yang dapat melindungi kulit daripada kesan daki yang hitam. Krim ini juga mengandungi aloe vera, lemon dan timun serta green tea yang membantu melembutkan dan melembapkan kulit serta kulit kelihatan sihat.

 Kandungan
- Vitamin C
- Estrak Buah-buahan
- Aloe Vera
- Lemon
- Estrak Timun
- Estrak Green Tea


Ni la rupanya, warna putih, dengan tekstur yang lembut, tidak melekit dan terus meresap dengan cepat apabila disapu. Bestnya, bau dia tersangatla wangi. Sebab tu Cek Lawa krim Pemutih Ketiak ni boleh dijadikan deodoran. Yang bestnya, bukan setakat boleh pakai kat bawah lengan sahaja, ianya juga boleh disapu di bahagian tersorok yang lain seperti siku, buku lali, punggung (untuk melembutkan kawasan punggung dan mencerahkan selulit), lutut dan kawasan celah pelipat peha.  Jimat tak jimat kan..satu bekas ni banyak kelebihannya..


Kelebihan Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak
- 100% ekstrak herba semulajadi
- Kaya dengan vitamin c dan mineral
- Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
- Mencerna sel-sel kulit lama
- Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata
- Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut
- Dapat melembabkan kulit
- Bau yang wangi

Cara menggunakannya
- Digunakan selepas mandi pagi dan malam
- pastikan ketiak dilap dengan kain bersih sehingga kering
- Sapu dan ratakan keseluruh bahagian ketiak
- Biarkan krim tersebut tanpa perlu bilas
- Tidak perlu pakai deodoran sebab krim ini sudah mengandungi deodoran

Harga
RM 30 (Semenanjung Malaysia)
RM 35 (Sabah & Sarawak)
***Tidak termasuk postage***

Nad dah pakai produk ni seminggu, dan memang berkesan. Berpuas hati sangat-sangat. Nak tunjuk aurat pulak kan..hahaa..takkan nad nak tipu pulak, kalau tak berkesan nad takde buat entry blog ni..hehee..Hah!..kalau nak cuba, bolehla beli. Testimoni yang lain..





 Nak tau lebih lanjut boleh layari:
Alamat :
Cassia Leaf Marketing,
No. 42, Lorong BLM 1/4,
Bandar Laguna Merbok,
08000 Sungai Petani, Kedah
Contact:  017-5194585
Facebook Fanpage: Cek Lawa HQ
Instagram: Cek Lawa Krim Pemutih Ketiak




















Share To:

Nadia Johari

Post A Comment:

20 comments so far,Add yours

  1. testi kat fariza. hahahaa ..

    takat ni tiak lisa putih .. hehe berguna ni.. nti kalau ada kawan yang tiak hitam lisa sugestkan , hrga tk mahal sangat

    ReplyDelete
  2. wah2. best ni. nk tgk tiak pls? ekekeke..

    ReplyDelete
  3. menarik ni! boleh rekomen kat sapa-sapa yang ada masalah ketiak 'lebam' huhu ...

    ReplyDelete
  4. Dah ada produk untuk putihkan tiak..menarik ni...

    ReplyDelete
  5. Kalo buh kat muka leh putih gak la kan?

    ReplyDelete
  6. Kalo buh kat muka leh putih gak la kan?

    ReplyDelete
  7. Bagus juga produk ni...x payah beli deadorant...pakai ni ja...

    ReplyDelete
  8. bgus produk ni.. part memutihkan celah tu cik en suka

    ReplyDelete
  9. Baru tau ada produk memutih ketiak jugak selain muka ya.. ;)

    ReplyDelete
  10. Baru tau ada produk memutih ketiak jugak selain muka ya.. ;)

    ReplyDelete
  11. Bestnye ada produk mcm ni. Leh cuba

    ReplyDelete
  12. Wowwwwww terbaiklah...pertama kali dengar ada krim pemutih ketiak ni...perghh kalau celah2 lain hitam pun boleh sapu kan nad? hehe

    ReplyDelete
  13. Macam best je produk ni,blh beli n simpan utk pki sendari atau hadiah kan kat sesapa ni.

    ReplyDelete
  14. ketiak memang aset penting kena jaga..selalu nampak iklan product ni..tapi x pernah cuba

    ReplyDelete
  15. boleh lah try lepas ni produk ni
    biar putih bersih si tiak tu

    ReplyDelete
  16. blh sapu kat part lain tu yg best tu ...

    ReplyDelete